Under sommaren 2013 hände det mycket roligt. Och mycket av det roliga är i anledning av jobbet på Borås Husvagnstjänst. Som entusiast är det guld värt att få spendera sommaren här. Här är några bilder från sommaren som var.


Vagn 30 är i ordning för utlämning. Dessa nya Hobby-vagnar brukar bokas upp tidigt och sen är de uthyrda nästan hela sommaren.


Här är vagn 14 redo för utlämning. Det var en söndag, ca 15 vagnar skulle komma tillbaka den dagen och 4 stycken, inklusive denna skulle lämnas ut. Det blev stressigt värre för mig och medarbetare Tom Viking, då chefen Anders var på semester.


Kund åker med vagn 5 på semester upp mot Dalarna.


Vagn 24 görs i ordning för uthyrning till en familj som spontant ville ge sig ut och semestra lite. Det är ju en av fördelarna med husvagnar.


”On the road” med vagn 10 på väg till Göteborg för en långtidsuthyrning. Denna vagn bor jag nu permanent i.


Coolaste varumärket!


Vagn 21 i servicelokalen för städning och genomgång.


Vagn 17, en Kabe Orion är redo för att hyras ut.


Min vän Jacob hade vägarna förbi Fritsla och hälsade på en stund.

Allt detta känns som en mycket stor kontrast till hur det är här nu. Redan på eftermiddagen blir det mörkt, snö faller för det mesta och vinden tar ibland ett starkt grepp om husvagnen. För att diska och laga mat går jag in i firmalokalen, och det är kanske inte det roligaste eftersom man måste pulsa fram i snö, famla efter nyckeln till dörren och sen gå in. Jag kan nämna att det inte är så varmt där inne heller. Rinnande vatten finns dessutom bara inne i handfatet på toaletten. Men tänkt egentligen hur bra man har det, i jämförelse med de länder där rent vatten inte är självklart, och dessutom kräver flera kilometers promenad varje dag.

During the summer of 2013, it happened a lot of fun. And much of it is because of the work at Borås Caravan Service. As an enthusiast, it is gold worth getting to spend the summer here. Above are some pictures from the summer that has been.

All this feels like a very big contrast to how it is here now. Already in the afternoon it gets dark, snow falling most of the time and the wind sometimes takes a strong grasp of the Caravan I live in. It is cold outside too. For washing and cooking, I go into the company premises, and there is not pleasent since you have to ripple forward in snow, groping for the key to the door and then enter. I may mention that it is not so warm in there either. Running water is also just inside the sink in the bathroom. But I better be reatful, in comparison with the countries where clean water is not obvious nd requires several miles of walking every day.