Nu tycker jag du ska köpa senaste numret av Husvagn & Camping. För ca ett år sedan blev jag intervjuad av frilansjournalisten Niclas Sjökvist, kusin till min kusins sambo…hängde du med där? Han skrev ett reportage om mig och livet som permanent bosatt i husvagn.


Hur som helst, reportaget finns med i februari-numret av Husvagn & Camping. När det gjordes bodde jag på plats 85 på Borås Camping, i min Tabbert Comtesse 630. Det var iskallt ute och snö men jag hade det varmt och skönt i vagnen ändå. I artikeln ger jag de bästa tipsen på hur vintercamping blir så bra som möjligt. Det handlar mest om att se till att platsen har 16 amperes säkringar så kan du vintercampa i vilken husvagn som helst, även en med luftburen värme.

In the latest issue of the Swedish caravan magazine Husvagn & Camping there is a article about me. It was made about a year ago when I was living at Borås Campsite in my Tabbert Comtesse 630. It was very Cold and snowy, but I was living comfortably in my Caravan which only had blown air heating.