När man vandrar runt på en mässa kan det ofta bli en väldig massa bilder, speciellt på de större märkesaktörerna. Hobby är ju störst i världen, så istället för att göra ett inlägg med Hobby-bilder får de istället bli ett inlägg per modellserie. Vi börjar med skönheten Premium.


Till modellåret 2013 introducerade Hobby ett antal barnkammarmodeller i Premium-serien. Den minsta av dessa är 540 KMFe. Är det kanske bara en tidsfråga innan vi får se en Premium 560 KMFe också?


Premium 650 UKFe har våningssäng mitt emot köket i vagnens mitt. I vagnens främre del finns dubbelsäng och hörntoalett. ”Vardagsrummet” tillika U-sittgruppen finner du alldeles innanför entrén i vagnens bakre del.


610 UL är en klassisk planlösning hos Hobby. Här syns den i Premium-serien, där ordet Klassiskt inte känns så närvarande.


Oj, det blev många bilder på 610 UL. Dags att bryta trenden då, med denna Premium 560 WLU, en av två Premium-modeller med vagnsbrett hygienutrymme. Lanserades modellåret 2013.


Den andra Premium-modellen med vagnsbrett hygienutrymme är 660 WFU som presenterades i höstas.


Det är inte bara utvändigt som denna design-vagn får det att vattnas i munnen. Mörkt trä och inslag av vitt ger en känsla av stil och klass.


650 UFf är min personliga favorit. Det är verkligen något med vagnar som har drottningssäng fram och sittgrupp bak. Premium 650 UFf har dessutom fått separat duschkabin till 2014.

While walking around at a trade show, it can often be an awful lot of pictures, especially on the bigger names like Hobby. Hobby is the largest caravan maker in the world, so instead of doing a post with Hobby-images, I thought I would make one post per range, starting with the beautiful Premium-range.