Redan innan jag åkte ner till Tyskland och tittade på bland annat Niesmann + Bichoff på CMT-mässan så ramlade ytterligare en inbjudan in på mailen. Åter igen var det Mobile Living Group som bjöd in till presentation av koncernen samt visning av en helt ny Solifer Husbil. Solifer fyller ju 50 år 2014 och det ska såklart firas. I juli 2013 visades husvagnarna och nu ska jubileumet ytterligare markeras med en husbil. Mer om detta i kommande inlägg, det är nämligen på onsdag som jag och andra branschmänniskor får se den, och provköra den. Jag bubblar av spänning för jag har aldrig kört en husbil förut.

Presentationen hålls utanför Stockholm så resan uppåt i landet sker imorgon. Jag sa bo hos min kusin på Södermalm tills på fredag. Undra allt vad man ska hitta på Stockholm när man ändå är där några dagar? Kanske skulle man besöka några husvagns- och husbilsåterförsäljare?

Even before I went down to Germany and looked at the Niesmann + Bichoff at the CMT-show, another invitation appeared on my email. Again, it was the Mobile Living Group, which invited me to a presentation of the group and a brand new Solifer Motorhome. Solifer celebrates 50 years in 2014 and it will of course be celebrated. In July 2013 the Caravans for 2014 were shown and now the jubilee is further highlighted by a motorhome. More about this in future posts, for it is on Wednesday that me together with other industry people get to see it and test drive it. I’m bubbling with excitement because I’ve never driven a motorhome before.

The presentation will be held outside Stockholm so the trip up in the country takes place tomorrow. I will stay with my cousin in Södermalm until Friday. I wonder what I should do most of the time in Stockholm? Maybe I should visit some caravan and motorhome dealer?

 1. Thomas
  Jan 20, 2014

  Caravanhallen i södertälje har soppjippo lördag och söndag kanske kan vara något?
  http://www.caravanhallen.se/
  Med vänlig hälsning
  Thomas

  Reply
 2. Johan
  Jan 20, 2014

  Tusen tack för tipset Thomas! Kanske blir att jag stannar lite längre och tar en sväng dit;)

  Reply