I en artikel från Husbil & Husvagn publicerad 29 november berättas det att svenska Cabby har planer på att utöka sin husvagnstillverkning, till en börjar från 400 vagnar till 600 stycken nästa år. Märket ska också inta nya marknader, dä Sydkorea är en av dem.

Är det inte fantastiskt? Snart kommer man kanske kunna se Cabby-vagnar rulla på vägarna i Sydkorea.


Cabby Caienna 900 F2C


Cabby Caienna 710 M2C Family


Cabby Cruze 590 Family


Cabby Cruze 520 Single.

Swedish caravan magazine Husbil & Husvagn recently made article revealing that caravan manufactuer Cabby has plans to expand production, firstly from 400 vans a year to 600 next year. The brand will also be introduced on new markets, for example South Korea.
I Think this is wonderful news. Soon you will be able to see Swedish caravans on the roads of Korea.