Nu befinner jag mig hemma hos föräldrarna i Gävle, och kommer stanna här fram till den 9 januari då det bär av mot Stuttgart och CMT-mässan. Fyra dagar senare går flyget tillbaka till Västra Götaland som kan sägas vara min egentliga hemkvist. Även om förflyttandet får en att känna sig som en nomad.
Det ska bli mycket spännande att återvända till den lilla byn Fritsla, och bo i en av uthyrningsvagnarna på Borås Husvagnstjänst. Här är en bild från i somras då jag och Anders körde till Furusjön och badade en kväll. Varför vi tog vagn 14 med minns jag faktiskt inte.

Im curretly staying at my parents house in Gävle and I will stay here until the 9th of january when I go to Stuttgart and the CMT show. Four days later I go back to county Västra Götaland which I usually call my home, even though all the moving around make me feel like a nomad.
It will be very exciting moving back to the village called Fritsla and live in one of the rental-caravans owned by Borås Caravan Service. Here is a photo from last summer when my and Anders drove to a lake for a swim. I can´t remember why Caravan nr 14 is coupled to the car though.