God morgon/Good morning

Idag vill jag gärna dela med mig av lite smått och gott som inspirerar mig dagligen. /Today I want to share a few pictures that really inspires me.


Igår besökte jag med vänner en indisk restaurang på den så kallade ”Curry Mile” i centrala Manchester. En del av Wilmslow Road som är kantad med restauranger i sydasiatisk stil. Bilden ovan visar en annan asiatisk restaurang. Det här inspirerar mig mycket till att designa en husvagn för den sydasiatiska marknaden. /Yesterday me and friends an indian restaurant on the ”Curry Mile” in central Manchester, a part of Wilmslow Road which is full of South Asian restaurants. The picture above is from another asian restaurant. It inspires me to create a Caravan for the South Asian market.


KIP är bra på det här med färg. Glada färger är underbart! /KIP is good at colours. And bright colours are wonderful.


Gypsy Life!