God kväll! Jag tänkte visa lite bilder från i torsdags då jag och Cici Zou reste till The Lake District, en nationalpark i Cumbria i Nordvästra England. Vi promenerade i naturskönt området vid sjön Windermere. Det var en blåsig och kall dag, så ju närmare vattnet man kom desto kallare blev det. Här följer lite bilder från dagen. /Good Evening! I thought I would show you some photos from last thursday when me and my friend Cici Zou Went to the Lake District, a national park in Cumbria Northwest England. We walked around in Beautiful nature next to the lake Windermere. It was a Cold and windy day and the closer we got to the lake the colder it became.


härlig utsikt över sjön Windermere. /A stunning view of lake Windermere.


Inspirerande arkitektur. Jag är mycket förtjust i mörkta träslag och vill ta vara på detta i framtida husvagnsdesign. /Inspiring architecture. /I love dark Wood and want to use this is in future caravan design.


Nästan som ett konstverk. /Almost like a work of art.


Jag älskar glada färger och detta skulle bli ett perfekt hem för mig. /I love colourful things and this would be an ideal home for me.