…På att bosätta mig i husvagn igen. Studentrummet i Manchester är kalt och färglöst. Det är dessutom långt bort från skön natur. Jag känner mig instängd och isolerad från omvärlden.

Jag vill att mitt hem ska inspirera mig vare sekund jag tillbringar i det. Att få komma hem ska vara något att längta till. Så man får njuta av de vackra exteriöra linjerna på vagnen en liten stund och sedan stega in i den ombonade atmosfären. Så när jag är tillbaka på svensk mark vid årsskiftet är det husvagn som gäller. Inte tält eller industrilokal, det har jag redan provat på.

/I can´t wait to move into a caravan again. My university room is dreary and colorless, I feel isolated from the rest of the World. It´s also a long away from beautiful nature. I want my home to inspire me every second I spend in it. Coming home should be something to look forward to, so that I can adimre the beautiful lines of the caravan, and step into the cosy atmosphere.