God Söndagkväll! Jag hoppas de första bilderna från Birmingham var till belåtenhet. Framöver kommer jag berätta om samtliga husvagnsmärken på mässan. Jag har svårt att tro att du som läsare kommer bli besviken.


Här och nu tänkte jag visa en av många idéer på husvagnsdesign som dagligen ockuperar tankarna. Det tyska lyxmärket Weippert tillverkas inte i skrivande stund, och hur skulle vagnarna se ut vid en eventuell omstart?
Detta är en Weippert Luxus, en vagn inspirerad av tysk arkitektur. Det var efter ett besök i Heiligenhafen som gjorde att jag fick upp ögonen för denna design.

Om Weippert startar produktionen igen tänker jag mig att det sker i en begränsad skala, åtminstone till en början. Isabella-serien med storlekarna 790, 890 och 990 ska självklart finnas med, tillsammans med Luxus-serien. Weippert Luxus har en invändig längd på 6,50 meter.