God kväll!

De senaste dagarna har min familj varit här i Manchester. Jag blev nämligen 21 år, några av mina nya vänner firade mig på kvällen. Dagen efter dök familjen upp på Piccadilly Station och stannade i staden fem dagar. Men nu är det nya saker på gång.

Som jag berättade i ett tidigare blogginlägg ska jag genomföra ett projekt på University of Manchester, ett form av forskningsprojekt som ska handla om material på något sätt. För mig kommer det innebära att undersöka möjligheten att använda nya material i husvagnar. Jag kommer rapportera kontinuerligt i efter hand som projektet fortlöper. Som tidigare nämnt kommer det också bli ett fabriksbesök på Carlight Caravans Limited. Det lutar åt att jag åker redan imorgon, om det finns hyrbil tillgänglig och Carlight-personalen kan då. Det är helt galet, jag ska köra bil på fel sida av vägen för första gången. Denna husvagnsfabrik ligger i North Rauceby, Lincolnshire, drygt två timmar bort. Just nu bubblar jag av spänning!