Nu har det gått närmare en vecka sedan jag gjorde ett inlägg och det beror mycket på att det är sjukt mycket att stå i, speciellt på universitetet. Jag läser en kurs i materialkunskap, en kurs som tillhör ett masterprogram. Utöver denna kurs har jag också ett så kallat ”Third Year Project”. Detta går ut på att man väljer en inriktning för projektet, genomför praktiska experiment, analyserar data och skriver en rapport om det. Husvagnsfreak som jag är så var jag noga med att önska ett husvagnsrelaterat projekt.
Steg ett är att välja en mer specifik inriktning. Om man väljer något som handlar om husvagnar och materialval kanske det mest självklara är att man t ex undersöker om ett visst material kan ersätta t ex aluminiumplåten i väggarna. Jag har kontaktat ett antal engelska husvagnstillverkare, och inom kort kan det bli aktuellt med ett fabriksbesök på Carlight Caravans i Sleaford, Lincolnshire.


Richard Kennon är min handledare. Här talar vi om en dedikerad person, något som verkligen underlättar. När jag beskrev mitt husvagnsintresse fick jag följande svar: ”you are mad!” Jo jag må vara galen, men det är bara kul.