För drygt en vecka sedan, efter att jag kommit hem från Sollebrunn och testet av KNAUS Sport 400 LK stannade jag i Borås över natten. Då träffade jag min kompis Omer som bor på campingen. Han har köpt en BJÖLSETH 520, årsmodell 1974 av en annan långliggare på Borås Camping. Den står bredvid husvagnen han bor i, en HOBBY 530 TK 1989. Nyförvärvet ska rustas upp, bland annat fuktlagas. Trots att vagnen var under renovering kunde jag sova över i den.


En ordentlig tvätt behövs.


Ingen synlig smuts ska bli kvar.


Sovplats för natten. Gott om utrymme för en person må jag säga.


Familjen Svan har jag träffat två gånger tidigare när jag bott på campingen, men det var nästan ett år sedan. Så det är minst sagt roligt att få se dem igen, speciellt med tanke på att de kände igen mig direkt och kom ihåg att jag hette Johan. Förra hösten när vi sågs första gången kändes jag igen då jag varit med i tidningen Husvagn & Camping. Varpå jag fick kommentaren: ”Det är inte ofta man träffar på en kändis”.