Klockan är 01:05 och det är dags att vila. Jag och Anders lämnade Düsseldorf på förmiddagen och befinner oss nu i Lund. Vi ska sova på madrasser i en lite samlingslokal som tillhör ett studentboende. Imorgon kör vi de sista milen hemåt. Dagen har varit mycket spännande, vi har bland annat varit i Hamburg och kollat på en husvagn vi eventuellt tänkt köpa. En Hobby 560 KMFe 2005 som tyvärr visade ha sina brister. Då var det smartast att avstå och åka vidare. Det var dock lättare sagt än gjort att ta sig ur Hamburg då påfarten till Autobahn var stängd. Bara att tänka om och ta en annan väg.


Husbils-pastan från DETHLEFFS får vi inte glömma.


Lunchstop längs vägen.


Restaurangkedjan Nordsee kan verkligen det här med lax.


I centrala Hamburg upptäckte vi två FERRARI i backspegeln. En svart F430 och en röd F360.


Övernattning av det mindre komplicerade slaget.