Under sommaren har det hänt mycket roligt. Och mycket av det roliga är i anledning av jobbet på Borås Husvagnstjänst. Som entusiast är det guld värt att få spendera sommaren här. Här är några bilder från sommaren som jag tänkte visa.


Vagn 30 är i ordning för utlämning. Dessa nya Hobby-vagnar brukar bokas upp tidigt och sen är de uthyrda nästan hela sommaren.


Här är vagn 14 redo för utlämning. Det var en söndag, ca 15 vagnar skulle komma tillbaka den dagen och 4 stycken, inklusive denna skulle lämnas ut. Det blev stressigt värre för mig och medarbetare Tom Viking, då chefen Anders var på semester.


Kund åker med vagn 5 på semester upp mot Dalarna.


Vagn 24 görs i ordning för uthyrning till en familj som spontant ville ge sig ut och semestra lite. Det är ju en av fördelarna med husvagnar.


”On the road” med vagn 10 på väg till Göteborg för en långtidsuthyrning.


Coolaste varumärket!


Vagn 21 i servicelokalen för städning och genomgång.


Vagn 17, en Kabe Orion är redo för att hyras ut.


Min vän Jacob hade vägarna förbi Fritsla och hälsade på en stund.

Nu börjar det dra sig mot lågsäsong. Många av husvagnarna är avställda och står parkerade på gården. Det är en lite vemodig tanke. Men det finns mycket att se fram emot. Den 10 september far jag till Manchester för en termins utbytesstudier. Jag ska se till att besöka flera husvagnsföretag, och eventuellt köpa en vagn där.