Om bilmärket MINI skulle ta sig in i husvagnsbranschen på allvar så är det självklart att vagnarna skulle vara små och lätta. En liten boggi-vagn skulle sitta fint, så man har något att koppla till sin MINI COUNTRYMAN. Vad är då ett passande namn? Just det, COUNTRYVAN! Just denna version heter LANDLORD då den inspireras av en romantisk stuga på landsbyggden. Taket på denna, och den mindre modellen jag ritade här om dagen är nedfällbart vid färd för bästa aerodynamik.

If carmaker MINI entered the caravan industry they would need to make the vans lightweight to fit the cars they make. For a MINI COUNTRYMAN it would be cool with a twin axle caravan in a small size. I have created this COUNTRYVAN LANDLORD. The exterior design is inspired by country houses. The roof can be pulled down a bit during towing to adapt aerodynamic abilities.