Jag är inte husvagnsägare längre! Idag köpte en familj från Trollhättan min Kabe Safir. Det är deras första husvagn. Det var ett poetiskt ögonblick att se den försvinna runt hörnet, det var ju min första egna husvagn. Men du som läser kan vara lugn, jag ska köpa en ny husvagn snart. Man är ju husvagnsnarkoman;)


Startade dagen med ett snabbt dopp i Häggån som rinner genom Fritsla.


Utanför bilprovningen i Borås stod denna Kabe Crystal 560. Riktigt fin vagn!


Och denna Audi A1! Om man har en liten husvagn, vad väljer man då: Denna Audi, en Mini Cooper eller en Mercedes-Benz A-klass?


Jag avslutar inlägget med en bild på utsikten från vagnen jag bor i nu. Den ska hyras ut när jag är i Gävle i juni, så det blir till att flytta ut innan dess. När jag kommer tillbaka till Fritsla tänkte jag bosätta mig i ett tält så länge.