I bilvärlden finns det en mängd företag som benämns specialbyggare. Alpina t ex bygger egna versioner av BMW-bilar, det gör också Hartage som dessutom inriktar sig på Mini och Range-Rover. Range-Rover har också en egen specialistfabrik med namnet Overfinch. Alla modeller från Range-Rover kan fås i detta utförande som innebär mer motorstyrka och dekorativ styling. Vi får inte glömma Rolls-Royce som har sin helt egna avdelning för specialbyggda bilar. ”Bespoked” som det heter hos lyxbilsfsbrikanten.

Nu undrar jag, när kommer det första företaget som specialbygger husvagnar? Det skulle vara sjukt spännande med en specialbyggd Tabbert, utrustad med dryckeskyl, läderklädsel och kristallkrona. Glamour på högsta nivå. Lägg till feta lättmetallfälgar på 16-tums hjul, med en sådan vagn skulle det vara omöjligt att inte vara coolast.

Ja funderar på att styla min Tabbert lite. Logotypen fram på gasolkofferten ska få bokstäver i metall med svart bakgrund. Lika baktill ska vagnen få namnet bokstaverat i silvriga metallbokstäver. Inuti skulle träpanelerna behöva lite lack.

 1. S
  Feb 26, 2013

  Vet inte om jag gillar konceptet med en ny ”husvagnsceceronen” eller inte…

  Den klassiska är ju iaf bra. Får se hur denna blir..
  Här är vår samling klassiker:
  http://i.imgur.com/yQCL8qo.jpg

  Reply