Vlken underbar dag! Gå upp tidigt till en solig dag, njuta av landsbyggdens anda och jobba med husvagnar. Anders har fått lite hjälp med firmans husvagnar och jag har börjat städa ur min Kabe inför besiktningen. Så här såg dagen ut i bilder.


De ursprungliga navkapslarna är tillbaka på zigenarvagnen. Vad tycks, är det snyggare med dessa eller de flashigare?


Min Kabe har fått en makeover med Tabbertens navkapslar.


Den vita cykeln på bilden är min, jag har fått den av en vän och tidigare granne på Borås Camping. Hur ska man egentligen beskriva tacksamheten?


Senare på eftermiddagen åkte vi och hämtade en Kabe Diamant GLE, 1997 års modell i Landvetter. Den köptes till firman nyligen och är nu den största vagnen i flottan. Den kommer kosta 1200-4000 SEK/vecka beroende på säsong.


Då Volvo XC70:n är på lagning är det tur att det finns kontakter med rejäla dragbilar.