Dagen har bjudit på mycket husvagnskörning och många härliga möten. Det började med att jag och Anders Bengtsson åkte till Bollebygd för att hämta en Kabe Briljant DL vi haft uthyrd. Vi körde den till ett stenbrott utanför Allingsås där en anläggningsarbetare ska ha den som boende. Därefter åkte vi till centrala Allingsås för lunch och därefter bar det av mot Landvetter för att titta på en Kabe Diamant som skulle passa till vår uthyrningsverksamhet. Vagnen stod mitt ute i skogen vid en vacker sjö. Vi får se om det blir köp fram över.
Efter att jag släppt av Anders i Delsjön sattes kurs mot Fritsla för att hämta upp Tabberten och åka till Kärradal. Nedan visar jag lite bilder från hela dagen.


Anders är underbart trevlig att jobba med!


På plats i Fritsla igen, och vagnen är redo.


Framme på Kärradal!


Underbar vy ut genom fönstret!


Mer uppdateringar väntar imorgon!