Jag är nu framme i Fritsla med min husvagn, som jag parkerat utanför Borås Husvagnstjänst. Att ta sig hit med allt vad det innebär blev en galen historia, så jag måste ju så klart berätta vad som hände.

I sedvanlig ordning på fredagar rullar flera husvagnar och husbilar in på Borås Camping för en helgvistelse här. Samtidigt som jag och mina vänner på campingen hjälps åt att få extrabackspeglarna på bilen och även vagnen tillkopplad, kommer nyfikna gäster fram och frågar om flytten och min närvaro på campingplatsen.
När vagnen så är kopplad till bilen upptäcker vi att bilens elkontakt är 13-polig och inte förenlig med vagnens 7-poliga kontakt. Det är 15 minuter till Claes Ohlsson stänger och jag upptäcker samtidigt att det hårda arbetet lett till att jag blöder ganska rejält på ena fingret. Snabbt som vinden får jag låna en bil och kör i full fart till Knalleland med blödande finger. Det tar inte lång tid att fråga sig fram till rätt artikel på Claes Ohlsson, och i kassan är kassören så vänlig och frågar: Vill du ha ett plåster?

Gärna säger jag, glatt överraskad av servicen. Vi hälsar varandra Trevlig Helg och jag åker tillbaka till campingplatsen. Med allt klart glider jag ut från campingområdet och rullar mot Fritsla. Trafiken är lugn och det är blå himmel. Solen skiner på mig och jag, något spänd med ändå glad njuter av situationen. Detta är livet!


Tack för att jag fått bo här kära vänner.


Titta vem som fick vara med på bild!


Framme i Fritsla! Titta så nyfiken Anders är.