Caravan Expansive är en husvagn som troligtivs ganska få känner till. Men om man ser den på riktigt kan man inte sluta förvånas av hur häftig den är. Sommaren 2012 fick jag förmånen att se vagnen på riktigt och möta dess utvecklare. Göran och Ingvor Svensson från Alingsås.

Husvagnen som kan ses på bilderna nedan är en prototyp från 1989. Endast ett antal exemplar byggdes och såldes. Så praktisk med den utdragbara sektionen som expanderar boytan rejält, samt hygienutrymmet som viks ut för att spara utrymme när det inte används.


Vagnen är ommålad sedan några år tillbaka. Tidigare var den vit med dekor i svart och rött.


På insidan finns en L-formad soffa, ett rymligt kök, en sittgrupp i expansionsdelen, hygienutrymme och garderob. Kvalitét och funktionalitet som nästan fick mig att spricka av imponering.

Vill du veta mer om Caravan Expansive? Läs mitt inlägg om märket.