Imorgon åker jag till Fritsla för att jobba lite, det ska bli skönt efter en hel vecka med teori i skolan. På måndag kommer dessutom chefen Anders Bengtsson hem från sin Karibien-segling som varat sedan början av oktober. Jag kommer få avlastning i jobbet fram till våreterminens slut, så jag kan fokusera på högskolekurserna. Jättebra!

Som de flesta läsare kanske vet så planerar jag en helt ny webbplats som ska bli den nya Husvagnsciceronen. Ett mecka för husvagnsentusiaster och också den främsta informationskällan om alla aktuella husvagnsmodeller. En Husbilsciceron finns också med i planerna. Nu ber jag er läsare att komma med förslag på vad Husvagnsciceronen ska innehålla. Är det något mer än data om de aktuella modellerna från alla märken som önskas? Kanske lite praktiska tips om husvagnsanvändning? Något jag också vill få in är historik och diverse husvagnsmärken.

Hur vill du att informationen ska presenteras, i form av nyhetsbrev eller via nedladdningsbara PDF-filer? Eller kanske något annat alternativ! Min målsättning är att skapa utifrån besökarnas önskemål, och här på bloggen har jag antagligen en del av de blivande besökarna på Husvagnsciceronen.

Min personliga blogg kommer skiljas helt från de blivande informationssidorna, det lutar åt att jag behåller det väl inarbetade namnet Husvagnen.se för denna blogg.