Om cirka en månad kommer jag flytta min husvagn från Borås Camping till Fritsla, intill lokalen där Borås Husvagnstjänst ligger. Det ska bli så underbart härligt att bo på ett helt nytt sätt, även om det fortfarande blir i husvagn. Jag kommer kliva ut genom dörren varje morgon och mötas av en stor parkering med andra husvagnar. Runtom finns förutom flertalet företagsbyggnader också en mycket vacker natur. Fritsla är en liten och idyllisk by. Jag minns så tydligt från i somras då jag cyklade längs de ödsliga byvägarna, luften var ljummen, fåglarna kvittrade och det var inte en annan människa i sikte. Helt underbart!

Tänk att påbörja sommarmorgonen med ett dopp i sjön en bit bort, njuta av solskenet en stund och sedan börja jobba. Till skillnad från campingplatsen får jag mer utrymme att disponera. Större tomt utanför och inte så många grannar att ta hänsyn till. Jag tänkte bland annat designa och bygga lite. En uppsättning egendesignade utemöbler skulle vara skoj.


Där min Kabe Safir står nu kommer jag ställa min Tabbert så länge. Planen är att sälja Tabberten och kanske bo i Kaben ett tag. Om jag inte hittar någon ny husvagn förstås, det skulle vara nice!