I förrgår kväll hörde jag höga röster utanför min husvagn. Då det var mörkt ute var det inte lätt att se allt som hände. Det jag kunde notera var att en romsk familj i en Tabbert Baronesse parkerat bredvid mig. Ett stort sammanträffande, två Tabbervagnar på campingplatsen och de står båda bredvid varandra. Häpnandet växte igår då ytterligare en Baronesse tillkom och parkerade bredvid den första. Nu började min annars unika Comtesse att smälta in i bakgrunden.

Nu på eftermiddagen tillkom ytterligare 4 ekipage, alla Franskregistrerade Tabbertvagnar med Mercedes-Benz som dragbil. En Grand Luxe, två Majestät och en Verdi. Men hur har de råd egentligen, kan det vara avsaknaden av en svindyr villa?

En sak måste jag säga, romer har bra smak när det kommer till husvagnar. Jag skulle absolut kunna tänka mig att byta vagn med någon av dem. Några av dem talar svenska och de verkar alla vara trevliga.

  1. Peder
    Jan 31, 2013

    Underbar syn, kan du inte prata dig till att få komma in i en Majestät och ta lite bilder?

    Reply