God kväll! Nu är en helt fantastiskt dag till ända. Jag har varit i Ulricehamn för att hämta en av husvagnarna jag hyr ut. Egentligen skulle jag ha hämtat den i helgen, men då gick det inte att få loss förtältet. Spikarna var fastfrusna i marken då minusgraderna fortfarande var närvarande. Idag gick det bättre, men inte helt smidigt. Det var lerigt och blött, det regnade och hann bli mörkt. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte är van med att plocka ner förtält, speciellt inte när jag är själv. Till slut, efter två timmar var tältet nere och vagnen var redo.


När den kopplades till bilen och jag gled ut från Prångens Camping kände jag att slitandet hade lönat sig. Ett lugn infann sig och glädjen över at få köra med husvagn tog över. Hela vägen mot Fritsla sade jag till mig själv: Jag älskar det här jobbet!

På onsdag händer det något stort här på bloggen, då får den officiellt en ny titel. Och det är inte vilket namn som helst, Du som är insatt i husvagnsbranschen känner säkert till namnet.