God eftermiddag! Johan Persson har nyligen kommit hem från Fritsla och några timmars jobb på Borås Husvagnstjänst. Så här i vintertid med snö och minusgrader blir det mesta lite svårare, bland annat fryser låsen på grindar och dörrar. Fram med varmluftspistolen, men också borsten med det långa skaftet. Det kan bli varmgrader inom kort och då blir snön som betong på husvagnstaken. Men nu är samtliga vagnar i uthyrningsparken fria från snö. Det är också min egna Kabe Safir som står parkerad på samma område. Det kan hända att jag bosätter mig i den igen i vår, och säljer min Tabbert. Någon som vill köpa en läcker och rymlig Comtesse 630 med 7 bäddplatser?

Den 14-17 februari är det dags för mässan Caravan i Stockholm. Jag är så glad så jag spricker, för just då är jag tillfälligt bosatt i Gävle hos familjen, så det kommer bli en dag på denna mässa. Jag hoppas kunna möta Campagons grundare Andreas Johansson som jag samarbetar med. Vi har endast setts som hastigast på Elmia i höstas och det skulle vara mycket uppskattat att kunna språka en längre stund.