Att designa husvagnar är en mycket härlig sysselsättning. Och ofta när man ser en modell från en existerande tillverkare fantiserar man ofta om hur den skulle kunna förbättras designmässigt. Vagnen på bilden är en Tabbert Emotion som jag designat. Jag tänkte att denna kunde ersätta Da Vinci som instegsserie.

Vad sägs om att skapa en ”Bespoked Series” alltså en samling Tabbert-vagnar som kan skräddarsys efter kundens önskemål? Lite som Rolls-Royce Motor Cars har för sina modeller, Ghost och Phantom. Självklart ska alla Tabbert-vagnar kunna fås med detta alternativ men man kan också tänka sig att vissa vagnar endast byggs på beställning. Tabbert Baronesse är en sådan vagn, den finns än idag men inte i det ordinarie modellprogrammet. Man kan också lägga till vagnar med modellnamn som Amazon Lounge och Zeppelin. Mycket exotiskt och extraordinärt alltså.

Kan det vara något?