Till min stora glädje anlände idag en ny husvagn till Borås Camping. Den Hobby Landhaus som ses på bilden backades in på min gamla campingtomt, tomt nummer åttio. Dragbilen var en Nissan Navara. Extraordinära husvagnar som Hobby Landhaus med flera faller mig verkligen i smaken. Nu finns det tre fräcka husvagnar på detta område. En Hobby Premium, denna Landhaus och en Tabbert Comtesse. Och ni vet väl som äger den sistnämnda?


Nu när det är som kyligast så är besökarna färre här på campingplatsen. Men med en campingplats som är öppen året runt så är det i alla fall viss aktivitet. Har kanske någon av mina kära läsare varit ute med husvagn/husbil nyligen?

För att tala om boende, i vår kanske jag flyttar ut min husvagn till Fritsla där Borås Husvagnstjänst ligger. Eftersom jag är uthyrningsansvarig på det företaget så kommer sommarhalvåret innebära mycket jobb. Därför är det idealiskt att bo i anslutning till företagets under denna period. Främst av praktiska skäl men också ekonomiska.