Nedan har jag samlat bilder på engelskregistrerade husvagnsekipage som i höstas kunde skådas på Borås Camping.
Redan innan jag köpte min Tabbert kände jag till att det var en vagn som förknippas med kringresande britter och irländare. Det gjorde valet av denna vagn mer exklusivt, för då är det få som faktiskt väljer en sådan vagn. Man blir en av få som äger en Tabbert. Zigenare har bra smak också, för Tabbert är det finaste man kan hitta i husvagnsväg.


Det låter alldeles underbart att resa omkring i Europa med husvagn och hela tiden upptäcka nya platser. Och de två familjerna i de stora Hobbyvagnarna var inte alls otrevliga. Jag undrar allt om det kommer nya ekipage till våren.

 1. Patrik
  Dec 18, 2012

  Engelska husvagnsekipage.. Antar att det är dom ökända asfaltläggarna som dyker upp varje år..?

  Reply
 2. Johan
  Dec 21, 2012

  Det skulle jag tro!

  Reply