”Husvagnarnas Rolls-Royce”, ”Zigenarvagn”, ”skapad för individualisten”. Det har skrivits mycket om Tabbert som husvagnsmärke. Och det är inte svårt att först varför. Redan på längt håll väcker en Tabbert uppmärksamhet med sin eleganta, och ibland vulgära framtoning. Ett steg in i den varma atmosfären och du känner en otrolig gedigenhet i detaljerna. Kontrasten mellan olika material ger en extra dimension i den redan levande atmosfären . En Tabbert är en värd att lita på, jag veta detta. Sedan fyra veckor tillbaka bor jag i en alldeles egen Tabbert Comtesse 630.

En man vid namn Alfred Tabbert, med ambitionen att gå steget längre än alla andra med sina husvagnar, formade varumärket Tabbert i sin medelålder. Hans motto var: ”Gör ditt bästa varje dag och skapa modeller som är elegantare, säkrare och komfortablare”. Med dessa ord i åtanke var det inga tvivel om att Alfred Tabbert kunde göra vision av sin passion. I generationer har Tabbert husvagnar kännetecknats av det som var vision redan från början, och som fortfarande är det. Kvalitet, anspråk och elegans.

Håll dig uppdaterad på bloggen, för jag kommer berätta mer om Tabbert.