Nu har jag varit Tabbertägare i två och en halv vecka. Redan efter några dagar insåg jag att detta verkligen är husvagnen för mig. Den utstrålar exklusivitet, och står vacker och synlig bland alla trista vagnar omkring. Som finsmakare i husvagnsvärlden faller jag lätt för det extraordinära. Oscar Wilde sa: ”Det vanliga ger världen dess existens, det extraordinära ger den dess värde”.


Idag anlände den nya navkapslarna som jag beställt till husvagnen. Biltillbehörsföretaget Dalhems har en snygg modell som heter Avalone, som kan ses på bilden ovan. Med vagnens milda, beiga färgsättning och de klassiska linjerna, kommer dessa navkapslar höja helhetsintrycket med en grad av sportighet. Precis som jag vill ha det.
Kan man tänka sig, det är snart december och fortfarande innebär helgerna att campingområdet fylls med nya gäster i husvagn och husbil. Har jag möjligtvis någon läsare som är ute med husvagn/husbil nu, eller som planerar för en tripp inom kort?