God middag bäste bloggläsare.

När senhösten är kommen kan det vara uppiggande att då och då se tillbaka på sommaren och alla sköna semesterdagar. Och kanske också se fram emot den kommande sommaren och planera in alla aktiviteter man vill roa sig med. Har ni läsare något bestämt för sommaren redan nu?

Själv sitter jag just nu på Kypegården i Borås. Här finns, förutom motionsspår och en vacker sjö även en friluftsstuga med en liten kiosk. Här kan man också basta, något jag får ta och unna mig när sista tentamen är skriven. Samtidigt som jag sitter och pluggar så funderar jag också på mitt framtida husvagnsmärke. En fråga som ofta dyker upp i tankarna är hur stor produktion man ska satsa på. Då det är tufft att ta sig in i mellanprissegmentet där de stora aktörerna regerar så är det kanske lämpligast med en exklusiv tillverkning i begränsade serier. En dröm jag har är att realisera de husvagnar jag tagit fram under åren, men som hittills stannat på papper. Som den Aeroline 315 du ser på bilden nedan.