Nu har jag bott permanent i min husvagn i en vecka. Det har varit en helt fantastisk tid med många nya intryck. Detta har gett mig massor med inspiration inför framtiden. Jag vill verkligen bo så här resten av mitt liv, men på olika platser och i olika fordon.

Närheten till naturen är en stor fördel med detta boende. Om jag har gott om tid en morgon fyller jag termosen med kaffe, gör i ordning ett par smörgåsar och beger mig ut i naturen. Det ger njutning för själen och friskar upp kroppen. Att unna sig kvalité i livet ger mig inspiration och driver mig framåt.


En passionerad individualist sätter guldkant på fredagen.

Jag drömmer om att skapa egna mobila bostäder, både som jag själv kan bosätta mig i, men också som andra människor kan bo i, permanent eller tillfälligt. Vem vet, en vacker dag kanske just Du bosätter dig i en av mina skapelser.

Jag vill också skriva om mobilt boende, jag vill inspirera andra till att skapa ett mobilt hem att verkligen trivas i.