Idag har jag jobbat närmare 8 timmar på Borås Husvagnstjänst. Stundvis har det varit svettigt och stressigt, och emellanåt kom rejäla skyfall med regn som dränkte en själv. Det var bara att le åt det. Att slita för att ta sig frammåt är nämligen något jag gillar, speciellt när man får en hel del skit under naglarna. Då vet man att man gjort sitt yttersta. Det är också glädjande att få ge kunden den högsta servicenivå man kan erbjuda.

Efter arbetsdagen åkte jag med min chef och ytterligare en medarbetare till Svenljunga och hämtade upp en husvagn som varit uthyrd. Är det inte fantastiskt, att man av oss kan få husvagnen transporterad dit man vill ha den?

När vi hämtade vagnen upptäckte vi till min glädje att det fanns en del intressanta husvagnar i närheten. Bland annat denna Thomson T-line från Skottland. Ett intressant möte, för du minns väl mina inlägg om Thomson Husvagnar?

Solifer Finlandia i äldre tappning. På denna tid var karossformen skiljd från lättviktsserien Artic. Detta är en Finlandia 530.

När vi ändå är inne på klassiska husvagnar kan det vara ett utmärkt tillfälle att visa en SMV. Här är den största ägg-formade vagnen som byggts. Modellen heter 590.

Slutligen en bild på vagnen vi hämtade i Svenljunga. En Kabe Safir med gott om utrymme, och till ett bra pris. Den ingår i vår flotta av uthyrningsbara husvagnar. Klicka dig in på www.hyrhusvagnar.se för att se mer.