Tack!

Posted on

Idag är det 5 månader sedan jag började blogga på caravanum.se. Dessa 5 månader har varit helt fantastiska, och bloggen har bidragit mycket till detta. Jag har kommit i kontakt med många härliga människor och fått äran att möta några av dessa personligen. Jag har fått uppgiften att presentera husvagnar i Fritidsmagasinet Caravan, något som jag vill tacka Caravan Club extra mycket för.

Jag vill också tacka alla som skickat spännande kommentarer till mina inlägg. Det är alltid intressant att se vad Ni har att säga. Fortsätt därför att skriva ännu fler kommentarer. För fram Din åsikt, gör Din röst hörd och tipsa om vad jag kan göra bättre.

caravanum.se har den senaste månaden haft i genomsnitt över 600 unika besökare i veckan, och mina trogna läsare har bidragit till ett totalt besöksantal på 4700 den senaste månaden. Detta ökar dock varje dag, och min förhoppning är att hemsidan ska växa och bli en av de populäraste och häftigaste webbplatserna om husvagnslivet. Därför vill jag, som tidigare nämnt gärna ha feedback på bloggens utformning och innehåll. Ägna några sekunder åt att föra fram det Du vill berätta, via e-post eller som kommentar till inläggen. Det är väldigt uppskattat!

Tack!

  1. Bertil Roskvist
    Jul 28, 2012

    Sen jag upptäckte dena sida så har jag varit inne och läst dagligen, du raporterar tidigt om nyheter, och jag är sugen på nyheter vid denna fd på året. efter 40 års camping liv så ärv det intresant att få reda på nyheterna nu på ålderns höst naär inte minnet är vaddet borde vara. TACK.

    Reply