En ny exklusiv version av Adrias designmodell Astella har täckts av inför modellåret 2013.

Serien Astella, som förra året ersatte Adora Supreme och Adiva är redan i sitt grundutförande en påkostad vagn, och Glam Edition är något extra speciellt. Träinredningen har en mörk ton och de mjuka formerna på skåpen harmoniserar med läder-textilierna för att skapa maximal premiumkänsla. Vagnen är utrustad med vattenburen värme från Alde, och energisparande LED-lampor sörjer för optimal belysning. Astella Glam Edition är fortfarande en prototyp, men kommer oavsett att ha sin världspremiär på Caravan Salon i Düsseldorf 25 augusti till 2 september. Två storlekar kommer finnas, med längder på 5,50 respektive 6,50 meter. Vagnarna har köksavdelningen placerad längs främre gaveln. Köket är uppbyggt med modul-tänkande, vilket gör det möjligt att byta ut enstaka delar istället för att behöva byta hela köket, om något skulle skadas.

Se mer här nedan:

DCU.DK

Adria DK:s Facebooksida