Jag har designat ett alternativt designförslag till Kabes lågprismärke Eximo (se bild ovan).

För att ge vagnen ett sportigt intryck har den en mörk bakljusramp, som kan ses på bilden. Solen och vågorna ger en känsla av äventyr och semester, som kompletterar de sportiga detaljerna väl. Nya navkapslar gör att vagnen ser modernare ut än tidigare, och med en exteriör i blått ser vagnen riktigt elegant och fräsch ut snarare än billig.

Tanken är att vagnen ska dela komponenter med  övriga Kabeprodukter. Vagnens fönster t ex är av samma typ som i Kabe Classic, den nya instegsserien i Kabes husvagnssortiment. Säkerheten är viktig och därför ska även Eximo utrustas med friktionskoppling tycker jag.

 1. Greger
  Jun 19, 2018

  Hej!!
  Är spekulant på en fin Eximo 460 sport, men är lite tveksam på hur det är med reservdelar, då jag inte hittat nåt vidare utbud på nätet. Kanske är Kabedelar som passar rakt igenom?

  Reply
  • Johan
   Jun 24, 2018

   Hej Greger! Tack för din fråga!
   Kolla med Kabe, de ansvarade för försäljningen i Sverige. De byggdes i Polen och jag tror inte allt är Kabe-delar utan det är nog mest karossen.
   Med vänlig hälsning Johan

   Reply